VAVEK'e İzmirli başkan

TAKİP ET

Begüm Burçak Günay \ GERÇEK HABERCİ - Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği (VAVEK) Yönetim Kurulu Başkanlığını İzmir kamuoyunun siyaset ve bürokrasi dünyasından tanıdığı Dr. Turgay Bozoğlu yapacak. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığını yürüttüğü dernek toplumsal meselelerdeki tutumuyla dikkat çekiyor. Derneğin yeni başkanı Bozoğlu ilk mesajında sosyal medya faaliyetlerinde daha aktif olacaklarını duyurdu.

Başkan Bozoğlu, derneğin sosyal medya hesaplarında topluma bilgi verecek kişilerin videolarına yer vereceklerini ifade ederek,   “Coronavirüs salgını sonrası dünya çapında yapılan ‘Evde kal’ çağrıları hızla artarken, birçok kişi iş, eğitim ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı ekranların başında daha fazla zaman geçirmeye başlamıştır. Tüm alanları etkileyen salgın nedeniyle evden ve uzaktan çalışma sistemlerine olan ilgide her geçen gün artmıştır. Evde kalırken sosyalleşmeden kopmak istemeyenlerin ilk tercihi olan sosyal medya mecraları, daha fazla kullanılmaya başlanmıştır” dedi.

Bozoğlu, dernek olarak sosyal medyanın gücünden faydalanacaklarını ifade ederek, “İşte bu noktada Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği olarak bizler de sosyal medyanın bu gücünden faydalanarak güncel sosyo-ekonomik gelişmelerle ilgili toplumun her kesiminden önde gelen saygın bürokratlar, öğretim üyeleri, iş insanları ve bilim insanlarının görüşlerinin yer aldığı kısa video içeriklerine sayfamızda yer vermeyi düşündük. Bu amaçla bir YouTube kanalı oluşturduk. Ayrıca derneğimizin Twitter hesabı da artık daha fazla kullanılacaktır” bilgisini verdi.

Açıklamada ayrıca sosyal medya hesaplarına bakmak isteyenlerin twitter/@vavek_n, youtube/Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği VAVEK adreslerine bakabileceği belirtildi.