Victoria's Secret'ın 'fantezi sütyeni'ni taşıyacak model belli oldu

TAKİP ET

Victoria's Secret'ın her sene özel olarak tasarladığı ve en iyi mankenlerinden birine tanıttığı fantezi sütyenini bu yıl Elsa Hosk taşıyacak. Elsa Hosk'un giyeceği sütyenin değeri ise ...

İç giyim firması Victoria's Secret'ın her sene özel olarak tasarladığı ve en tecrübeli mankenlerinden birine tanıttığı Fantasy Bra'yı (Fantezi Sütyeni) taşıyacak model belli oldu.



Victoria’s Secret'ın her sene özel olarak tasarladığı ve en iyi mankenlerinden birine tanıttığı fantezi sütyenini bu yıl 29 yaşındaki İsveçli model Elsa Hosk taşıyacak. Elsa Hosk'un giyeceği sütyenin değeri ise 1 milyon dolar!



2011 yılından beri Victoria's Secret'la birlikte çalışan Elsa Hosk, markanın değerli taşlardan tasarladığı fantezi sütyeniyle 8 Kasım'daki büyük defilede yürüyecek. 



Bu yılki fantezi sütyeni Swarovski tarafından tasarlandı. 21.000 elmastan oluşan iç çamaşırı, 4 tasarımcı tarafından toplam 930 saatte hazırlandı.

 



Tasarımın tam olarak kendisini ve 90'ların ruhunu yansıttığını söyleyen güzel model, "Bu benim hayatımda gördüğüm en güzel sütyen" dedi.