WhatsApp'a yeni bir özellik daha

TAKİP ET

WhatsApp, kullanıcılarının alışveriş deneyimlerini güçlendirmek için 'Flows' isimli yeni bir özelliğin test aşamasında olduğunu açıkladı. Önümüzdeki aylarda işletmelerin kullanımına sunulacak yeni Flows özelliğiyle, kullanıcılar uçak koltuğu seçme veya randevu alma gibi işlemleri WhatsApp üzerinden halledebilecek.

Meta'nın dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 'Flows' isimli yeni özelliğini test etmeye başladı. TechCrunch'ta yer alan habere göre, hem satıcılar hem de kullanıcılar Flows ile birçok alışveriş işlemini Whatsapp'tan çıkmadan gerçekleştirebilecek.

WhatsApp'ın Flows özelliği için oluşturduğu destek sayfasında yer alan bilgilere göre kullanıcılar bu işlemleri yapabilecek:

Randevu alma

Hesaplarına giriş yapma

İlgilendikleri bir ürünü özelleştirme

Form doldurma ve gönderme

Etkinliklere ve promosyonlara kaydolma 

HARİCİ SİTELERE DUYULAN İHTİYAÇ ORTADAN KALKACAK

Paylaşılan fotoğrafta Zoomture isimli firma ile yapılan görüşmede, kullanıcının şirket üzerinden seyahat randevusu oluşturduğu görülüyor. Randevuda kullanacağı ulaşım aracındaki koltuk seçiminin bile WhatsApp'tan ayrılmadan yapılabildiği öne çıkıyor. Bir süredir alışveriş sektörü üzerine önemli çalışmalar yapan WhatsApp, Flows özelliği için kullanıcıların harici internet sitelerine duyduğu ihtiyacı ortadan kaldıracak gibi görünüyor.

WhatsApp yeni bir özellik