Yangın sonrası Folkart'tan açıklama: "Narlıdere sakinlerimizin yanındayız"

TAKİP ET

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nin 8 katlı 40 daireli bir blokunun tamamen yanmasının ardından uzmanlar inceleme ve değerlendirmelere başladı. Folkart'tan yapılan açıklamada, "Biz bu süreçte Folkart Narlıdere sakinlerimizin yanında durarak, dayanışma kültürümüzü sürdüreceğiz" denildi.

İzmir'in narlıdere İlçesindeki Yenimahalle'de bulunan 4 bloktan oluşan folkart Sitesi'nde saat 22:00 sıralarında büyük bir yangın çıktı. 8 katlı 40 daireli 3'üncü blok tamamen yandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve AFAD ekiplerinin müdahale ettiği yangın 7 saatlik çalışmalar sonunda söndürülebildi.

Yangında yedi kişi yaralanırken can kaybı yaşanmadı. Yangın sonucu bloktaki daireler kullanılmaz hale geldi.

FOLKART'TAN AÇIKLAMA

Yangın sonrası Folkart'tan açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün akşam Folkart Narlıdere’de saat 21:30 sıralarında, nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın başlamış, kamu kuruluşlarımızın çalışmaları ile gece yarısı kontrol altına alınmıştır. Yangın 4 bloktan oluşan sitemizin tek bloğunda 40 daireyi etkilemiştir.

Öncelikle çok üzgün olduğumuzu vurgulamak isteriz. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. Tüm ev sahiplerimize ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yaşadığımız olayda yangına neyin sebep olduğu resmî kurumlar tarafından araştırılmaktadır ve sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz bu süreçte Folkart Narlıdere sakinlerimizin yanında durarak, dayanışma kültürümüzü sürdüreceğiz.

Yangının söndürülme sürecinde, site sakinlerimizin ve bizim yanımızda olan, tüm kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunarız."

 

Folkart açıklama Narlıdere Yangın