Yenice, " İnsanların yemek yemeyi özlediğini gördük"

TAKİP ET

Türkiye Lokanta ve Gazinocular Konfederasyonu Başkanı Aykut Yenice, gevşetilen pandemi tedbirlerince lokantaların açılmasını GERÇEK HABERCİ' ye değerlendirdi. Yenice, 'insanların yemek yemeyi özlediğini gördük' dedi.

Kıymet OCAK-GERÇEK HABERCİ-Türkiye Lokanta ve Gazinocular Konfederasyonu Başkanı Aykut Yenice, gevşetilen pandemi tedbirlerince açılan lokantalara rağbet olduğunun altını çizerek şunları dile getirdi; 
“Müşterilerimiz lokantalarda oturup yemek yemeyi özlediklerini fark ettim. Bizim açımızdan ise onlara hizmet etmeyi özlemişiz. Halkına derin bir hizmet veren sevgi, emek mesleğini temsilcileriyiz İzmir’in pandemi derecelendirilmesi olan bu turuncu rengi zamanla maviye döndürmek için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Pandemi ile yaşamak zorundayız. Biz pandemiyi okuyarak değil, yaşayarak öğrendik. Pandemi herkesi çok etkiledi. Umarım bu tedbirlerle birlikte ileriye dönük kapanmalar yaşamayız.”
“Tedbirleri bu güne kadar zaten uyguluyorduk”
Yenice, gevşetilen pandemi tedbirlerinin ilk zamanlarda alınan önlemlerle benzerlik gösterdiğini de dile getirerek, “Bizim aldığımız tedbirler zaten bugüne kadar uyguladığımız tedbirlerdi. Pandemi ile birlikte Sağlık Bakanlığı’nın açıklamış olduğu bir rehber var, bu rehber yedi sayfadan oluşuyor. Bu rehberde servisin nasıl yapılacağından tutun her şey anlatılıyor” ifadelerini kullandı.