YEŞİLÇAM VE KAVAKLIDERELİLER İDUĞ'LA BULUŞTU

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Yeşilçam ve Kavaklıdere Mahallelerini ziyaret etti. Yurttaşlarla bir araya gelen İduğ, esnafın nabzını tuttu.

Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'ni (TEMAD) ziyaret eden Dr. İduğ, TEMAD'lı yurttaşların dilek ve önerilerini dinledi. Burada kendisine iletilen görüş ve önerilerin Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile örtüştüğünü belirten ve bu doğrultuda iki kurumun da ihtiyaçlarına cevap verecek çözümlerin sağlanması ve projelerin geliştirilmesinde ortaklaşa çalışılacağını söyleyen İduğ, "Atatürk'le başlayan görüş, öneri ve çalışmaların pazarlığı yapılmaz. Aydınlık, halkçı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla göreve geldiğimizde, önem sırasına göre hayata geçmeyi bekleyen projelerimizle değişimi hissedeceksiniz" dedi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE İSTEĞİ

TEMAD ziyareti sonrası Yeşilçam ve Kavaklıdere Mahallelerinde Bornovalılarla buluşan ve mahalle esnafını gezen İduğ, Yeşilçam ve Kavaklıdereli yurttaşlara öncelikli sorunlarının neler olduğunu sorup, dilek ve istekleri dinledi. Özellikle gençlerin uyuşturucu madde bağımlılığından dert yanan Yeşilçamlı aileler Dr. İduğ'dan yardım istedi. Madde bağımlılığı sorununun çözümüne büyük ölçüde katkı sağlayacak sporun ve spor faaliyetlerinin Yeşilçam'da geliştirilmesini hedeflediklerini belirten İduğ, gençleri spor yapmaya teşvik eden çalışmaları, göreve geldiklerinde hayata geçireceklerini söyledi ve gençlerin hayatını son derece tehlikeye sokan uyuşturucu madde karşısında ailelerle birlikte mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

PARK VE KAPALI PAZARYERİ SORUNU

Madde bağımlılığı sonrası öncelikli sorunlarının başında park ve kapalı pazaryerinin eksikliği olduğunu söyleyen Yeşilçam ve Kavaklıdereliler, öğrencilerin okul sonrası kullanacağı etüt salonlarını da mahallelerinde görmek istediklerini CHP'li İduğ'a iletti. Kendisinin de aynı zamanda bir akademisyen, eğitimci olduğunu belirten İduğ, yurttaşların sıraladığı bu isteklerin belediye bütçesi doğrultusunda hayata geçeceğini dile getirdi.