Yıldırım ve Kandemir Ak Parti Teşkilatı için İzmir'e geliyor

TAKİP ET

Son Başbakan ünvanı olan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 15 Temmuz etkinlikleri ve Ak Parti İzmir Teşkilatı ilçe başkanları toplantısı için İzmir'e geliyor. Yıldırım'ın ilçe başkanları toplantısı için Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i de davet ettiği öğrenildi. 

Pelin ÇALIŞKANELLİ/GERÇEK HABERCİ-15 Temmuz etkinlikleri ve Ak Parti İzmir Teşkilatı ilçe başkanları toplantısı için İzmir'e gelecek olan "Son Başbakan" ünvanlı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ilk olarak; 16 Temmuz Perşembe günü saat:11.00’de Ege Üniversitesi Kampüsü 1 No’lu Yemekhane ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı önü ile ana yolların buluştuğu kavşakta inşa edilen “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıtı”nın açılışı gerçekleştirilecek. 8 metre boyunda 2 metre eninde ve 6 metre genişliğinde bir görünüme sahip. Her iki gövdesinde 15 Temmuz şehitlerini simgeleyen 15 yıldızın yer aldığı Anıtın tepe noktasında ise ay yıldızlı tepe tacı bulunuyor.

Yıldırım ardından saat 14:45'te Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Haftası kapsamında 15 Temmuz Şehit yakınları ve gazilerinin konuşmacı olduğu panele katılacak.

İlçe başkanları toplantısına katılacak

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 17 Temmuz Cuma günü ise Ak Parti İzmir İl Teşkilatı'nda düzenlenecek ilçe başkanları toplantısına katılacak. Burada teşkilatın sorunlarını dinleyecek.



Kandemir'de geliyor

Bu arada İlçe başkanları toplantısına Binali Yıldırım'ın daveti üzerine Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in de katılması bekleniyor. Kandemir'in davete icabet etmesi halinde ilçe başkanları toplantının haricinde geçtiğimiz hafta içinde yalanlanan istifa nedeniyle boşalan  Buca İlçe Başkanlığı başta olmak üzere, Karşıyaka, Ödemiş, Foça ve Çeşme ilçe başkanlıkları için yapılacak temayül yoklaması ve ilçe başkanının belirlenmesini de yapacağı öğrenildi.