YÜCEL'DEN İKTİDARA DEMOKRASİ AYIBI ÇIKIŞI!

TAKİP ET

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un görevden alınması sonrası CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 'İktidar defalarca yaptığı demokrasi ayıbını bu kez de Urla'da yaptı ve Urlalıların iradesine darbe vurdu' dedi

GERÇEK HABERCİ- İzmir Valiliği, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un yerine, Kaymakam Önder Can'ın Urla Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini bildirdi. Bunun ardından da ilk tepki CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi

YÜCEL'DEN KAYYUMA TEPKİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabı üzerinden Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un tutuklanması sonrası Urla Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki gösterdi. Yücel, ‘seçimle gelen seçimle gider ’diyerek, şu açıklamayı yaptı: 

Seçimle gelenin seçimle gitmesi demokrasinin olmazsa olmazıdır. İktidar defalarca yaptığı demokrasi ayıbını bu kez de Urla’da yaptı ve Urlalıların iradesine darbe vurdu. Hukuki süreç bir şekilde yürür ancak seçilmişler varken kayyum atanması kabul edilemez!


Seçimle gelenin seçimle gitmesi demokrasinin olmazsa olmazıdır. İktidar defalarca yaptığı demokrasi ayıbını bu kez de Urla’da yaptı ve Urla'lıların iradesine darbe vurdu. Hukuki süreç bir şekilde yürür ancak seçilmişler varken kayyum atanması kabul edilemez!
— Av. Deniz Yücel (@avdenizyucel) December 18, 2019