Zerrin Kara: "Sakal ve Bıyık Ekiminde Yenilikçi Yöntemler Kullanıyoruz!"

TAKİP ET

Hem sakal hem de bıyık ekiminin son zamanlarda erkeklerin sıklıkla tercih ettiği yöntemler arasında bulunduğunu belirten Zerrin Kara Estetik ve Likya Estetik ve Saç Ekim Kurucusu Zerrin Kara, 'Sakal ve bıyık ekiminde FUE tekniğini kullanıyoruz. Bilindiği üzere FUE tekniği, saç ekiminde de sıklıkla kullanılan tekniklerden bir tanesi. Yüksek başarı oranına sahip olduğu için birçok saç ekim merkezinde bu yönteme başvurulduğunu söyleyebilirim.' ifadelerinde bulundu.

Erkeklerin sakal ve bıyık ekimini farklı nedenlerden ötürü tercih ettiğini belirten Zerrin Kara, “Bıyık ve sakal görünümünün istenildiği gibi olmaması, çoğu erkeğin bu tür uygulamalara başvurmasına neden oluyor. Bunun yanı sıra özellikle genetik etkenlerden ötürü bıyık ve sakal çıkmaması gibi durumların ortaya çıkması da mümkün. Sakal ve bıyık ekiminde FUE yöntemi gibi yenilikçi teknikler kullanarak ekim işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu sayede erkeklerin istedikleri sakal ve bıyık görünümüne ulaşmalarını mümkün kılıyoruz.” sözleriyle sakal ve bıyık ekimi hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

Hem Sakal Hem de Bıyık Ekiminde FUE Tekniğini Kullanıyoruz

Sakal ve bıyık ekiminde kullanılan FUE tekniği hakkında açıklamada bulunan Zerrin Kara, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Bilindiği üzere FUE tekniği, saç ekiminde de sıklıkla kullanılan yöntemlerden bir tanesi. Sakal ve bıyık ekiminde de bu yönteme başvurulduğunu söylemek mümkün. Genellikle ense alanı, donör bölge olarak belirleniyor. Bölgeden kanal açılarak sağlıklı ve dökülmeye dirençli saç kökleri alındığını söyleyebilirim. Alınan saç kökleri, sakal ve bıyık bölgelerine titizlikle naklediliyor. Böylelikle bu alanlarda sağlıklı saç köklerinin oluşumu destekleniyor. FUE tekniğinin sıklıkla kullanılan yöntemler arasında yer aldığını rahatlıkla söyleyebilirim.”

Sakal ve Bıyık Ekimi, Son Zamanlarda Erkekler Tarafından Sıklıkla Tercih Edilen Uygulamalar

Erkeklerin istedikleri gibi bir sakal ve bıyık görünümüne ulaşmak istediklerini belirten Zerrin Kara, bunun için sakal ve bıyık ekimini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi: “Sakal ve bıyık ekiminin birçok amacı bulunmakla birlikte temel olarak bu bölgelerde sakal ve bıyık oluşumunu desteklemek amacıyla sakal ve bıyık ekimi gerçekleştiriliyor. FUE tekniği, birçok saç ekim merkezinde tercih edilen bir yöntem. Biz de yüksek başarı oranına sahip olmasından dolayı FUE tekniğini kullanıyor, bu yöntemle sakal ve bıyık ekiminde yüksek başarı oranına ulaşıyoruz.”