Zeybekci, aday adaylarıyla görüştü

TAKİP ET

Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci yerel seçim çalışmalarına hızlı başladı. 

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- Diğer partiler aday aday belirleme süreçlerini sürdürürken Ak Parti İzmir’de seçim çalışmalarına hızlı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ak Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’de sahaya indi. Dün, seçim ittifajı yapacakları BBP ve MHP İzmir İl Başkanlıklarını ziyaret eden Zeybekci ziyaretlerinin ardından Ak Parti’nin belediye başkanları, Büyükşehir ve İlçe belediye meclis üyeleri ile ilçe teşkilatlarının Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi.

 

Aday adaylarına “Küskünlük yok beraber çalışacağız” mesajı 

 

Zeybekci, bugün ise aday adayları ile bir araya geldi. İl Başkanlığı toplantı salonunda saat 11:00'da başklayan toplantıya İzmir'deki belediye başkanlıklarına aday olmak için başvuran 132 isim katıldı. Aday adaylarının kendilerini kısa tanıtımlarının ardından onlara hitap eden Zeybekci birlik mesajı verdi.

İçlerinden sadece 30 ismin aday olacağını hatırlatan Zeybekci'nin, kimsenin küsmemesi gerektiğini birlikte çalışarak İzmir'i kazanacaklarını ifade ettiği öğrenildi.