ZEYBEKCİ'DEN İZMİR'DE SÜRPRİZ TOPLANTI

TAKİP ET

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, kendisi ile birlikte aday gösterilen ilçe belediye başkanı adayı olan isimlerle bir araya geldi. 

GERÇEK HABERCİ- AK Parti İzmir Teşkilatı’nda sürpriz bir toplantı gerçekleştirildi.

Ekonomi eski Bakanı ve 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci, İzmir'de yine kendisiyle birlikte yerel seçimlerde aday gösterilen ilçe belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

Konak'ta bir otelde gerçekleştirilen yemekli buluşmada AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve ilçe belediye başkanları da yer aldı.

3.5 saat süren toplantıda Zeybekci’nin “İzmir’den elimizi çekmedik. Burada olmaya devam edeceğim” dediği öğrenildi. Zeybekci’nin her ay bir ilçede bu buluşmanın yapılmasını temenni ettiği de aktarıldı. 

Zeybekci’nin kentin ciddi derecede alt yapı sıkıntısı olduğunu, bir sonraki seçime kadar nüfusun artacağını alt yapı sorunlarının giderilmemesi halinde ciddi sıkıntılar yaşanacağını dile getirdiği öğrenildi. Sürpriz toplantıda Zeybekci ve adayların değerlendirme yaptığı, başkan adaylarının ilçeleriyle ilgili detaylı bilgiler verdikleri belirtildi.