CHP Lİderi İzmir'e Geliyor

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Yaşam Kampüsü açılışına katılacak.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 5 Kasım tarihinde açılması planlanan fakat ertelenen İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sosyal Yaşam Kampüsünün açılışı için İzmir'er geliyor.

10 Aralık tarihinde ve saat 14:00'da yapılması planlanan açılış töreni için öğlen saatlerinde hareket etmesi planlanan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde tekrar Ankaraya dönecek.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz ay tesisin açılışını gerçekleştiremeyen Kılıçdaroğlu, "CHP'li Belediye Başkanları Zirvesi" için İzmir'e gelmişti. Kılıçdaroğlu, o günlerde HDP’li bazı milletvekillerinin gözaltına alınması ve Cumhuriyet gazetesi  tutuklamaları sebebiyle programını yarıda kesmişti. 5 Kasım tarihinde yapılması planlanan açılışı yapamayan Kılıçdaroğlu gelişmeleri parti yönetimi ile değerlendirmek için Ankara'ya dönmüştü.
İLGİLİ HABERLER