Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki toplu açılış töreninde konuştu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konuşmasında, "Ne dedik, 'İnlerine gireceğiz' dedik. 'Onlar kacaçak, biz kovalayacağız' dedik. Kovalıyor muyuz, kaçıyorlar mı? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar." dedi.
Erdoğan'ın bu sözleri "Firari Cemaatçiler vatandaşlıktan çıkarılıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.
Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:
"Şimdi Konya'da on binler ne dedi? (İdam tezahüratları üzerine) Ben daha bir şey demedim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.
DABIK'A İLERLİYORUZ
İstanbul ve Ankara'da 15 Temmuz anıtı dikeceğiz. Dabık'a ilerliyoruz. Orada 5 bin kilometrekarelik alanı terörü arındıracağız. Bizim kimsenin toprağında yerimiz yok. Ama ülkemizde 3 milyona yakın mülteci var. Onlara yer açalım.
Başika üssümüz konusunda da kimse konuşmasın. Bu üs orada duracaktır. Çünkü Başika aynı zamanda Türkiye'ye olabilecek terör saldırıları için bir sigortadır.
YENİKAPI RUHU
Cumhurbaşkanı olarak Yenikapı buluşmasını düzenledik. İktidar partisi tereddüt etmeden evet dedi. Sayın Bahçeli tereddüt etmeden evet dedi. Sayın Kılıçdaroğlu önce hayır dedi. Sonra ne oldu ne bitti evet dedi. Ne oldu? Önce memnun olduklarını söylediler. Sonra başladılar 'Biz böyle bir Yenikapı ruhundan yana değiliz' demeye. Olsan ne yazar olmasan ne yazar."
Firari Cemaatçiler Vatandaşlıktan Çıkarılıyor Mu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan firari Cemaatçiler için "Şimdi kaçtıkları yerin vatandaşı olsunlar. Artık onlar bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar." dedi.
İLGİLİ HABERLER