Güç'ten Tugay açıklaması: Karar sonrası görüşmedik

CHP İzmir İl Başkanlığı görevinden alınan Çağatay Güç, karar sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile irtibat kurmadıklarını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından dün alınan kararla İzmir İl Başkanlığı görevinden alınan Çağatay Güç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile henüz bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Güç'ün yerine eski Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün atandığı öğrenildi.

Çağatay Güç, bugün CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Tugay ile Görüşme Sorusu

Toplantıda, görevden alınma kararının ardından Başkan Tugay ile iletişim kurup kurmadığı sorulan Güç, “Normalde görüşüyoruz ama dün karar sonrasında irtibata geçmedik” dedi.

İLGİLİ HABERLER