EuroLeague’de Zorunlu Erteleme: Olympiakos - Fenerbahçe Beko Maçı Oynanmayacak

THY Avrupa Ligi'nin 14. haftasında bu akşam oynanması planlanan Olympiakos - Fenerbahçe Beko karşılaşması, Atina’daki olumsuz hava koşullarının Barış ve Dostluk Salonu’nda yarattığı güvenlik riskleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği Olympiakos - Fenerbahçe Beko mücadelesine hava muhalefeti engeli çıktı. Barış ve Dostluk Salonu'nda bu akşam oynanması gereken karşılaşma, salondaki fiziki şartların yetersizliği nedeniyle oynanamayacak.

Yunanistan Spor Bakanı Yardımcısı Ioannis Vroutsis'in kararıyla ertelenen maçın gerekçesi ise "güvenlik" olarak açıklandı. Atina'yı etkisi altına alan sağanak yağışın salon çatısında sızıntılara neden olduğu ve parkenin maç oynamaya müsait olmadığı bildirildi. Yunan basını, oluşan durumun sporcu sağlığı açısından risk teşkil ettiğini vurguladı.

İLGİLİ HABERLER