Hakem Kararları Tartışma Yarattı
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Farklı galibiyete rağmen maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Ali Gürbüz, müsabakanın hakem yönetimine tepki gösterdi.
"Sıkıntı Çektik"
Ali Gürbüz, hakemin ilk yarıda oyunu durduran kararlar aldığını belirterek, "Verilmeyen kırmızı kart ve ikinci sarı kartlardan sıkıntı çektik" ifadelerini kullandı. İlk yarının sonunda gelen golle birlikte oyunun kendi lehlerine döndüğünü belirten Ali Gürbüz, maçın ilerleyen bölümlerinin daha rahat geçtiğini vurguladı.
Adalet Çağrısı
Sürece dair temaslarını artıracaklarını belirten Ali Gürbüz, kulüp olarak ayrıcalık beklemediklerini dile getirdi. Ali Gürbüz, "Fenerbahçe lehine bir şey istemiyoruz, adil bir lig istiyoruz. Bizim tek derdimiz adalet!" diyerek tepkisini dile getirdi.