İsmail Kartal: Roma maçında tribünden su şişesi atılması beni üzdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep FK maçı öncesi istifa sürecini değerlendirerek taraftarlardan gelen tepkiye ilişkin duygusal davrandığını kabul etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep FK mücadelesi öncesinde beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'ndeki AS Roma karşılaşmasının ardından istifa edip kısa süre içinde görevine geri dönen deneyimli çalıştırıcı, süreçle ilgili detayları paylaştı.

Kartal, yaşadığı hayal kırıklığını ve yönetimle yaptığı görüşmeleri aktarırken ligdeki mevcut performansa da değindi. Fenerbahçe'nin ligde oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldığını hatırlatan Kartal, bu akşam sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarları mutlu etmeyi hedeflediklerini belirtti.

İsmail Kartal, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Ben bu camianın evladıyım. Roma maçı 1-1 giderken tribünden kafama su şişesi geldi. Bu beni çok üzdü. Benim buradaki işim sadece bir maça bakar. Taraftarlarımın beni istemedikleri yerde benim burada durmam zaten hoş olmaz. Maç sonunda biraz duygusal davranmış olabilirim. İstifa ettim. Sonrasında başkanımız ve yöneticilerimiz beni kulübe davet ettiler. Orada her şeyi açık açık konuştuk. Herhangi bir problem yok. Şu anda görevimin başındayım. Yoluma devam ediyorum.”

“Her maça her yerde kazanmak için çıkıyoruz. Ligde iyi performansımız yok, 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet. Bu akşam 3 puanı alıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum”

İLGİLİ HABERLER