Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 30 Ağustos Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanla çalışmalarını sürdürdü.
Antrenman, ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından dayanıklılık koşularıyla tamamlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda dün Olimpik Lyon ile oynanan ve ilk 11'de başlayıp 60 dakikanın üzerinde süre alan oyuncular ise aktif dinlenme programı uygulayarak günü tamamladı. Takım, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.
Beyin sarsıntısı yaşayan futbolcunun durumu takip ediliyor
Ligde Konyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve bu nedenle Lyon maçında kadroda yer alamayan Kerem Aktürkoğlu, bugün takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başladı. Konyaspor müsabakasında beyin sarsıntısı geçiren milli futbolcunun sağlık durumu, Samsunspor karşılaşmasına kadar yakın takibe alınacak. Sağlık heyetinin yapacağı değerlendirmeler sonucunda Kerem Aktürkoğlu ile ilgili nihai karar verilecek.