weather
16°
Gerçek Haberci Asayiş AK PARTİ'NİN O SEÇİM VAADİ DE FİYASKO OLDU!

AK PARTİ'NİN O SEÇİM VAADİ DE FİYASKO OLDU!

7 Haziran’da yapılan genel seçimler öncesinde İzmir adayı olan ve kente 466 adet proje sözü veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından startı verilen Fetrek Çayı Islahı Projesi de “Seçim balonu” çıktı. Bakan Eroğlu’nun adeta siyasi şov eşliğinde Torbalı’ya getirdiği DSİ’ye ait milyarlık araçlar törenin ardından ortadan kaybolurken, proje çalışmalarında ise bir arpa boyu dahi yol alınamadı.

2 Dakika
Okunma Süresi
AK PARTİ'NİN O SEÇİM VAADİ DE FİYASKO OLDU!
İzmir’de her seçim öncesinde havada uçuşan seçim vaatlerine gün geçtikçe yenileri eklenirken, hükümetin kente yönelik yatırımlarından bir tanesi daha yine fiyaskoya döndü.

İZMİR’İN SEÇİM VAATLERİYLE İMTİHANI

Torbalı’da “sultanlar gibi” karşılanan milyonlarca liralık araçlardan oluşan hizmet konvoyu seçim uğrunda yapılan siyasi şovdan ibaret çıktı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile DSİ Bölge Müdürlüğü ortaklığında kentte yürütülen önemli projeler arasında lanse edilen ve büyük umutlarla duyurusu yapılan Fetrek Çayı Islahı için Torbalı’ya gelen dev konvoy seçimlerden kısa süre sonra kayıplara karıştı. 2 Haziran’da dere ıslahı çalışmaları için ilçeye gönderilen ve görkemli protokol töreni ile ilçeye getirilen çoğu ithal ve son model iş makineleri söz konusu proje kapsamında ilçede yaptıkları birkaç haftalık çalışmanın ardından geri çekildi.

MEĞERSE REKLAM UĞRUNA GELMİŞ

Torbalı’da “Türkiye’nin en büyük çevre ve sosyal yaşam alanı projesi” olarak duyurusu yapılan ve  toplam 22 kilometre uzunluğunda ve 285 hektarlık alanda hayata geçirilecek Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi inşaatında kullanılmak üzere ilçeye getirilen Almanya’dan ithal 20 adet son model dozer seçimlerin ardından Anadolu’nun çeşitli bölgelerine gönderildi.

AK PARTİ'NİN O SEÇİM VAADİ DE FİYASKO OLDU!

20 ARAÇ SEÇİMDEN SONRA ORTADAN KAYBOLDU

Toplam 70 makineyle yürütüldüğü duyurulan çalışmalar siyasi ortamın da etkisiyle durma noktasına gelirken, bakanlığın dev projesi de adeta yerinde saydı. Henüz gözle görülür bir ilerlemenin kaydedilmediği dikkat çeken projenin akıbetini merak eden İzmirliler, yaşanan bu durum karşısında şaşkınlığa uğrarken “Bu da mı seçim kandırmacası?” diyerek tepkisini dile getirdi. (Erman ŞENTÜRK/Egepostasi.com)
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız