weather
22°
Gerçek Haberci Asayiş Hendek'teki mevlit yemeği 13 kişiyi hastanelik etti

Hendek'teki mevlit yemeği 13 kişiyi hastanelik etti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir mevlitte ikram edilen yemeklerden yiyen 13 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Hendek'teki mevlit yemeği 13 kişiyi hastanelik etti

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de düzenlenen bir mevlit programı sonrası çok sayıda kişi rahatsızlandı. Etkinliğe katılanlardan 13'ü, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Hendek Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Toplam 35 kişinin davetli olduğu programda, misafirlere evde hazırlanan tavuklu pilav ve aşure ile birlikte paketli bardak ayran ikram edildiği öğrenildi. Yemeklerin tüketilmesinin ardından bazı davetlilerde rahatsızlık belirtileri ortaya çıktı.

Şikayetler art arda geldi

Programın bitiminden kısa bir süre sonra 13 kişide bulantı, kusma, halsizlik ve şiddetli karın ağrısı şikayetleri baş gösterdi. Rahatsızlanan vatandaşlar, vakit kaybetmeden hastaneye giderek tedavi altına alındı.

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle müşahede altına alınan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız