weather
21°
Gerçek Haberci Asayiş KARABAĞLAR ADD’DE BÜYÜK HESAPLAŞMA!

KARABAĞLAR ADD’DE BÜYÜK HESAPLAŞMA!

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi’nin bugün yapılan Olağan Kongresi’ne “çizik operasyonu” damga vurdu. 30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimler’de CHP Karabağlar İlçe Sekreteri olan Ayşe Necla Özdemir’in ismini çizen delegeler asıl listeden yedeğe düşmesine neden oldu. Özdemir’in görev yaptığı dönemde kızı Özgür Özdemir’i partiye üye yaparak meclis listesine yerleştirdiğini iddia eden partililerin bu çizik operasyonunu yaptığı öğrenildi.

2 Dakika
Okunma Süresi
KARABAĞLAR ADD’DE BÜYÜK HESAPLAŞMA!
CHP’de Konak ve İl kongresine damga vuran “çizik operasyonu” bu kez ADD Karabağlar Şubesi seçimlerinde hayata geçirildi. Tek liste ile gidilen ve tüm üyelere anahtar liste dağıtılan kongrede 30 Mart 2014’te yapılan Yerel Seçimler’de CHP Karabağlar İlçe Sekreteri olan Ayşe Necla Özdemir’in üstü çizilince 51 oyda kalarak liste dışına gitti. Yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyelerin “çizik operasyonu”na gidilmemesi yönünde gösterdiği yoğun çabaya rağmen çok sayıda kişinin çizildiği listeyi 64 oy alan Nevzat Arttıran deldi. Özdemir’in çizilmesinde CHP Karabağlar İlçe Sekreterliği görevini yürüttüğü dönemde kızı Özgür Özdemir’i CHP Tüzüğü’nün beklemeden üye yapmaya yarayan 12. Maddesi’nden partiye üye yaparak meclis listesine yerleştirmesinin önemli rol oynadığı öğrenildi.

Konuyla ilgili konuşan bazı ADD Karabağlar Şubesi üyelerinin, “Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. Ama bu kez dükkanın kapıları kapalıydı. Atatürkçü Düşünce Derneği’ni kullanarak siyasette yer edinmeye kimse kalkmasın diye böyle bir tavır sergilendi” demeleri dikkat çekti.

KIZININ ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ

Bu arada Ayşe Necla Özdemir’in CHP’ye Tüzüğün 12. Maddesi’nden yararlanarak üye olan ve Karabağlar Belediye Meclisi’ne CHP kontenjanından giren kızı Özgür Özdemir’in belediye içerisinde yükselişi de dikkat çekiyor. Belediye Meclisi üyesi olduğu için belediyedeki görevinden istifa ettirilerek, çıkarılarak yada emekliyle sevk edilerek ayrılmak zorunda bırakılan isimlerin aksine Özgür’in Özdemir Karabağlar Belediyesi’nde işbaşı yapması dikkat çekiyor.

Karabağlar Belediyesi’nin şirketlerinden Spor AŞ’nin işlettiği Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’ne “maaşlı olarak” koordinatör atanan Özdemir’in aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi(KARBEM)’nde de görev yaptığı iddia edildi.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız