weather
35°
Gerçek Haberci Asayiş Torbalı'da 73 yaşındaki kadın ateşe verilerek öldürüldü

Torbalı'da 73 yaşındaki kadın ateşe verilerek öldürüldü

Torbalı'da 73 yaşındaki Emine Dönmez, D.D. isimli bir kadın tarafından tutuşturucu maddeyle ateşe verilerek olay yerinde yaşamını yitirdi.

1 Dakika
Okunma Süresi
Torbalı'da 73 yaşındaki kadın ateşe verilerek öldürüldü

İzmir'in Torbalı ilçesinde gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre Tezol Kağıt Fabrikası arkasında meydana gelen olayda 73 yaşındaki Emine Dönmez, henüz bilinmeyen bir sebeple 35-40 yaşlarında olduğu öne sürülen D.D. adında bir kadın tarafından tutuşturucu madde kullanılarak ateşe verildi.

Alevler içinde kalan yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli D.D. polis ekiplerince gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, olayın tüm detaylarını ortaya çıkarmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız