• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • İZMİR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • VİDEO HABER
  • Köşe Yazarları
  • SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İZMİR
  3. Buca Belediyesi aracılığıyla 3 ayda 597 kişiye istihdam
İZMİR
Yayınlanma: 17 Haziran 2025 - 12:27

Buca Belediyesi aracılığıyla 3 ayda 597 kişiye istihdam

İZMİR
17 Haziran 2025 - 12:27
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Buca Belediyesi aracılığıyla 3 ayda 597 kişiye istihdam

Buca Belediyesi’nin Etkin İstihdam Ofisleri ve yeni nesil dijital platformu www.bucakariyer.com aracılığıyla 3 ayda 597 kişi iş sahibi oldu. Buca Belediye Başkanı Mimar Görkem Duman, “Kimsenin kendisini yalnız hissetmediği; eğitimde, sağlıkta, sporda, yaşamın her alanında her bireyin eşit şartlara sahip olduğu bir Buca hedefiyle çalışıyoruz” dedi.

Hayata geçirdiği çalışmalarla 7’de 70’e tüm vatandaşların yanında olan Buca Belediyesi, istihdam alanında yaptığı çalışmalarla da 3 ay gibi kısa bir sürede 597 kişinin işe yerleşmesini sağladı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, açtıkları iki ayrı Etkin İstihdam Ofisi ve Buca’nın yeni nesil dijital platformu www.bucakariyer.com’un Buca’da iş arayan vatandaşlar ve firmaların ilk tercihi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
“İşsizlikle mücadelede vatandaşlarımız ve firmalar ile iş birliği halinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Etkin İstihdam Ofislerimizin ardından dijital platformumuz www.bucakariyer.com ile çalışmalarımızın perspektifini geliştirip daha çok insana ve firmaya ulaştık. www.bucakariyer.com’a üç ay gibi kısa bir süre zarfında 25 firma ve 455 iş arayan vatandaşımız kayıt oldu; 65 iş ilanı yayımlanırken bu ilanlara 901 kişi başvuruda bulundu ve 235 kişi bir işe yerleşti.  İstihdam alanında yaptığımız çalışmalarla kamuoyunda bir güven yaratarak, vatandaşlarımızın ve firmaların ilk tercihi olduk.  Kimsenin kendisini yalnız hissetmediği; eğitimde, sağlıkta, sporda, yaşamın her alanında her bireyin eşit şartlara sahip olduğu bir Buca hedefiyle çalışıyoruz.”  

TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR
Buca Belediyesi Etkin İstihdam Ofisleri, geçen mart, nisan ve mayıs aylarında 23 toplu iş görüşmesi gerçekleştirilmesini sağladı. Bu görüşmelere 660 kişi katılım sağlarken 362 kişi bir işe yerleştirildi. Etkin İstihdam Ofisleri, firmaların iş ilanlarını Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yayımlıyor. Toplu iş görüşmelerine katılmak isteyen adaylar, belirtilen yer, gün ve saatlerde yapılan görüşmelere katılım sağlayabiliyor. Öte yandan, iş görüşmeleri haricinde, oluşturulan öz geçmiş havuzuna bilgilerini bırakmak isteyenler, Buca Çarşı ve Gediz Ek Hizmet Binası’nda bulunan Etkin İstihdam Ofislerine başvuruda bulunabiliyor.

455 KİŞİ İLK KEZ KAYIT OLDU
Buca Belediyesi’nin işsizlikle mücadele için yaşama geçirdiği www.bucakariyer.com, isimli platformu akıllı aday eşleştirme özelliği sayesinde, şirketlerin ihtiyaçlarına en uygun adayları hızlı bir şekilde belirlemelerine olanak tanıyor. www.bucakariyer.com’a mart, nisan ve mayıs aylarında 455 kişi ve 25 firma ilk kez kayıt olurken, platformda 165 iş ilanı yayımlandı. Bu ilanlara 901 kişi başvuruda bulunurken 235 kişinin iş görüşmesi olumlu sonuçlandı.
www.bucakariyer.com, verimli iş ilanı yönetimi özelliği ile iş ilanlarının kolayca oluşturulması ve geniş bir aday havuzuna ulaşılmasını sağlıyor. Detaylı aday profilleri ile adayların yetkinliklerinin, deneyimlerinin ve becerilerinin incelenerek en iyi seçimin yapılması hedefleniyor. Platformun gelişmiş filtreleme seçenekleri özelliği de aynı şekilde şirketlerin ihtiyacına uygun adayları hızla belirleyebilmesine imkân tanıyor.

EDİTÖR
Haber Merkezi
Haber Merkezi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alsancak'ta bomba paniği!
Alsancak'ta bomba paniği!
Karşıyaka’nın Filizleri başarıyla büyüyor
Karşıyaka’nın Filizleri başarıyla büyüyor
Askıda eğitim modeliyle çocuklar teknolojiyle tanışıyor
Askıda eğitim modeliyle çocuklar teknolojiyle tanışıyor
Mavi Kelebekler Çiğli’de gözyaşlarıyla anıldı
Mavi Kelebekler Çiğli’de gözyaşlarıyla anıldı
Son Haberler
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın avukatları tahliye için mahkemeye başvuracak
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın avukatları tahliye için...
DEM Parti’den 'süreç' hamlesi: İsim, logo ve yol değişiyor
DEM Parti’den 'süreç' hamlesi: İsim, logo ve yol değişiyor
CHP PM'den ortak açıklama: İktidarın yapması gereken demokratik bir yarışta karşımıza çıkmaktır!
CHP PM'den ortak açıklama: İktidarın yapması gereken demokratik bir...
Fuat Uğur
Fuat Uğur "Babasını devreye soktu" iddiasına açıklık getirdi: "Bahsettiğim...
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme
Karabağlar Belediyesi’nden Ferdi Zeyrek Anısına Lokma İkramı
Karabağlar Belediyesi’nden Ferdi Zeyrek Anısına Lokma İkramı

Ana Sayfa
İZMİR
GÜNDEM
SİYASET
ASAYİŞ
SPOR
EKONOMİ
VİDEO HABER
SAĞLIK
KÜLTÜR-SANAT
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • İZMİR
  • KÜLTÜR-SANAT
  • MAGAZİN
  • Röportaj
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • Teknoloji
  • VİDEO HABER
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım