weather
21°
Gerçek Haberci Gündem Ak Parti'de Roller Değişti!..

Ak Parti'de Roller Değişti!..

Geçtiğimiz ay yapılan Ak Parti Kurultayı sonrası parti kadrolarında yapılan değişiklikler sosyal medyaya ve parti kulislerinde tavır değişikliklerine neden oldu. Artık partililerin ilgi alanında yeni görev alan isimler var.

1 Dakika
Okunma Süresi
Ak Parti'de Roller Değişti!..
Elçin Arslan/Gerçek Haberci- Türkiye siyasetinin en belirgin özelliği olan "koltuk sahiplerine yoğun ilgi hastalığı" 21 Mayıs tarihinde yapılan Ak Parti Kurultayı sonrası bir kez daha kendini gösterdi. Parti üst düzey yönetiminde yapılan değişiklik sonrası İzmir'de ilgi odağı Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya oldu. Bu iki ismin sosyal medya üzerinden takipçileri artarken bazı partililerin bu isimlerle geçmişte çektirdiği fotoğrafları paylaşması dikkat çekti.

Değişim Beklentisinin Getirdiği İlgi

Öte yandan kurultay sonrası değişim beklentisinin getirdiği ilgi sonrası parti kulislerinde Dağ ve Kaya'nın değişim için çalışma yaptıkları iddiası da bu iki isme ilgiyi daha da arttırmış durumda. Bu çerçevede beklenti umudu olan partililer bu iki isme ilgisisini arttırdı. Bu iki isme ilçeler ile ilgili yönetim beklentisi olanlardan mevcut yönetimler ile ilgili bilgi akarken bazı isimlerin taleplerin yanı sıra taleplerde de artış var. Bu talepler parti içinde geriliminde yükselmesine sebep oluyor.

Bu talepler sonrası parti içinde yeni kampların oluştuğu gözlenirken mevcut yöneticilerin Nasıl bir tavrı gireceği merakla bekleniyor.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız