weather
15°
Gerçek Haberci Gündem AK Parti'nin masasındaki son anket: Canlı yayında açıkladı

AK Parti'nin masasındaki son anket: Canlı yayında açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi'ndeki salonda Erdoğan'ın masasındaki son anketin sonuçlarını açıkladı.

2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti'nin masasındaki son anket: Canlı yayında açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi'ndeki salonda CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya son anket sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Ekonomide fiyat istikrarı sorunu var, doğru, biz bunu görüyoruz" diyen Şen, "Sorunu kim çözer diye sorduğumuzda yine birinci sırada Tayyip Erdoğan çıkıyor, parti olarak da AK Parti çıkıyor. Vatandaş sorunu yaşıyor, bizim sorunu gördüğümüzü biliyor ve çözümü bizden bekliyor" dedi.

Ekonomik sorunlara değinen ve masadaki son anket sonuçlarını açıklayan Şen, "Vatandaş çözümü CHP'den bekleseydi, CHP yerel seçimde bir politik anomali olarak almış olduğu 2 puan fazlayı koruyabilirdi. Şu anda biz AK Parti olarak 3-4 aydır birinci partiyiz ve bizi takip eden CHP ve arkasından gelen partinin toplamına yakın bir oy oranına sahibiz" ifadelerini kullandı.

Eylül-ekim aylarında makasın değiştiğini ve bunu takip ettiklerini belirten Şen, şu değerlendirmede bulundu: "Kasım ayında tamamen değişeceğini analizlerden öngörüyorduk. O bitti, bir daha geri dönmez. CHP politik normallikle politik anomaliyi birbirinden ayırabilecek siyasi vizyona, bilgiye sahip değil. Bir anomaliyi evrensel hakikat olarak görüyor öyle bir şey yok o bitti.

Cumhurbaşkanımızın bugün yeniden seçilmesinden sonra biz yarından itibaren 2028 seçimlerine hazırlanmaya başlayacağız. Bizim için yarın seçimler başlıyor."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız