weather
21°
Gerçek Haberci Gündem BTK'dan Terörist Hesapları Engelleyecek Uygulama

BTK'dan Terörist Hesapları Engelleyecek Uygulama

İstanbul'da düzenlenen Bilişim Zirvesi'nde konuşan BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan​, Terör başta olmak üzere her türlü art niyetli internet kullanıcılarının önünü kesmek için var gücümüzle çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

1 Dakika
Okunma Süresi
BTK'dan Terörist Hesapları Engelleyecek Uygulama
Bilişim Zirvesi'16 (ICT Summit) Bugün Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. İş, siyaset, akademi ve yatırım dünyasını bir araya getiren organizasyon kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, "Terör başta olmak üzere her türlü art niyetli internet kullanıcılarının önünü kesmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

"Çocuklar İçin Çalışıyoruz"

BTK Başkanı Sayan ayrıca çocukların daha bilinçli bir şekilde internet kullanımını desteklemek için çalışmalar yapıldığının da altını çizdi.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız