weather
39°
Gerçek Haberci Gündem CHP'de Afyon kararı: Kritik isim görevden alındı

CHP'de Afyon kararı: Kritik isim görevden alındı

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, olağanüstü bir toplantı yaparak Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak'ı görevden aldı.

1 Dakika
Okunma Süresi
CHP'de Afyon kararı: Kritik isim görevden alındı

Afyonkarahisar'da CHP'de sular durulmuyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın AK Parti'ye geçeceği iddiaları ardından, Köksal'a yakınlığıyla bilinen Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak, olağanüstü toplantıda görevden alındı.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, olağanüstü bir toplantı yaparak Merkez İlçe Başkanı Murat Albayrak'ı görevden aldı. Albayrak'ın, Belediye Başkanı Burcu Köksal ile yakın ilişkisi bulunuyor. Bu gelişme, Köksal'ın CHP'den ayrılarak AK Parti saflarına katılacağı yönündeki iddiaların hemen ardından yaşandı.

Daha önce, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye geçeceğine dair haberler yayılmıştı. Bu durum üzerine dün akşam, CHP İl Başkanlığı ve belediye binası önünde partililer toplandı. "Başkan yapma" sloganları atan grup, Köksal'ı protesto etti. Parti yöneticileri o dönem Köksal'a ulaşamadıklarını belirtirken, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, belediye başkanlarının siyasi baskılara boyun eğdiğini, gerekli dirayeti gösteremediğini söylemişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız