weather
24°
Gerçek Haberci Gündem CHP'li gençlik kolu başkanına muştalı saldırı

CHP'li gençlik kolu başkanına muştalı saldırı

CHP Osmaniye Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Eren, alışveriş merkezi çıkışında 8 kişinin muştalı saldırısı sonucu kafasından yaralandı.

2 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri
CHP'li gençlik kolu başkanına muştalı saldırı

Dün akşam saatlerinde Osmaniye'de bir alışveriş merkezinden çıkan Eren Eren, aracına binmek istediği sırada 8 kişilik bir grubun hedefi oldu. Polis ekipleri bölgede inceleme başlatırken şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma açıldı. Saldırının nedenine ilişkin soruşturma sürüyor.

"Dik durduğu için"

Muşta ile kafasına darbe alan Eren Eren, hastanede tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Kaba kuvvete ve barbarlığa sarılmıştır"

Kaya, paylaşımında şunları söyledi:

"Dün akşam Osmaniye Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Eren Eren, günlerdir süren tehdit ve tacizlerin ardından 8 kişilik bir korkaklar sürüsü tarafından darp edilmiştir. Kafasına muştayla vurulmuş, dahası silahla tehdit edilmiştir! Peki neden biliyor musunuz? Dik durduğu için! Kendi iradesine, gençliğin geleceğine sahip çıktığı için! Koltuk sevdalılarına, butlana ve işbirlikçilere karşı asla diz çökmediği için! Fikirlerin çarpıştığı yerde aciz kalanlar, her zaman olduğu gibi yine kaba kuvvete ve barbarlığa sarılmıştır. Bir gence 8 kişi saldırmak, silah çekmek bir güç gösterisi değil; korkunun ve zavallılığın en açık göstergesidir. Buradan o tetikçilere ve onları azmettiren işbirlikçilere sesleniyorum: Ne başkanımızı ne de tek bir yol arkadaşımızı yalnız bırakmayacağız! Sizin o haydutça yöntemleriniz bizi sindirmek bir yana, inancımızı daha da biliyor. Geçmiş olsun yol arkadaşım. Senin o dik duruşun, onların korkularından bile daha güçlü!"

Olayın ardından başlatılan soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız