weather
27°
Gerçek Haberci Gündem DEVA Partili Ertuğrul Kaya'dan 'AK Parti'ye Geçecek' İddialarına Yanıt: 'Kitap Yazıyordum'

DEVA Partili Ertuğrul Kaya'dan 'AK Parti'ye Geçecek' İddialarına Yanıt: 'Kitap Yazıyordum'

Yaptığı paylaşım nedeniyle partisinden istifa edeceği iddia edilen DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, iddiaları yalanlayarak, kitap yazdığını belirtti.

1 Dakika
Okunma Süresi
DEVA Partili Ertuğrul Kaya'dan 'AK Parti'ye Geçecek' İddialarına Yanıt: 'Kitap Yazıyordum'

Yaptığı paylaşım nedeniyle partisinden istifa edeceği iddia edilen DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, iddiaları yalanlayarak, kitap yazdığını belirtti.

DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı "Vira Bismillah. Olanda ve olacakta hayır vardır" paylaşımının ardından partisinden istifa edeceği gündeme geldi.

Konuyla ilgili konuşan Kaya, istifa edeceği iddialarını yalanlayarak, "Türkiye'nin sosyopolitik ikliminin de çok enteresan bir noktada olduğunu görmüş bulunduk" dedi.

''KİTABIN İLK BÖLÜMÜNÜ TAMAMLAMASININ ARDINDAN 'BİSMİLLAH' DEDİM''

Türkiye'nn sosyal ve politik yaşamından olayların aktarıldığı bir kitap yazdığını dile getiren Kaya, kitabın ilk bölümünü tamamlamasının ardından "bismillah" dediğini kaydetti.

Kaya, ülkedeki "bismillah"ın anlamının politik geçişlere indirgendiğini vurgulayarak, "'Bismillah' deyince parti değişimi oluyor herhalde. 'Bismillah' Müslümanın eylemidir. Bir yeri açarken dersiniz, dükkanı açarken dersiniz, su içerken dersiniz. En azından biz öyle yapıyoruz. Ben de kitabı yazmaya başladım, temize geçiyorum, bereketli olsun diye 'bismillah' dedik. Tabii süreç politik yorumlara evrildi" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız