weather
36°
Gerçek Haberci Gündem Dilan ve Engin Polat soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme: 12 şirkete kayyum kararı

Dilan ve Engin Polat soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme: 12 şirkete kayyum kararı

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma kapsamında dava dosyasına sonradan eklenen kişilerle ilgili 12 şirkete kayyum atandı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Dilan ve Engin Polat soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme: 12 şirkete kayyum kararı

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen ve Dilan ve Engin Polat soruşturmasına dahil edilen kişilerle ilgili 12 şirkete ilişkin kayyum kararı verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, 24 şüpheliden 16'sının tutuklandığı soruşturma devam ediyor.

Bu kapsamda Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un mal varlığı değerlerine el konuldu.

Soruşturması ayrı dosyada devam eden sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz'ün de mal varlığı değerlerine el konulduğu öğrenildi.

Soruşturma kapsamında dosyaya son eklenen kişilerle ilgili 12 şirket hakkında kayyum ataması kararı verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız