weather
21°
Gerçek Haberci Gündem Diyarbakır'da HDP il ve ilçe binasında arama: Gözaltılar var

Diyarbakır'da HDP il ve ilçe binasında arama: Gözaltılar var

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ve Yenişehir İlçe Başkanlığı binalarına polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Yenişehir ilçe eş başkanları gözaltına alındı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Diyarbakır'da HDP il ve ilçe binasında arama: Gözaltılar var
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapmasında harekete geçen polis ekipleri, merkez Bağlar ilçesinde bulunan HDP Diyarbakır İl Başkanlığı ile Yenişehir İlçe Başkanlığı binalarında arama başlattı.

Yenişehir ilçe binasında yapılan arama kapsamında HDP Yenişehir ilçe başkanının da bulunduğu iki kişi gözaltına alındı, cep telefonlarına el konuldu. İl eş başkanları da gözaltına alınan kişiler arasındaydı.

Parti binalarının etrafı bariyerlerle kapatıldı. Parti yöneticilerinin içeri alınmadığı binalara sadece milletvekilleri ile avukatların girmesine izin verildi.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız