weather
21°
Gerçek Haberci Gündem DSP'de Erdoğan istifası

DSP'de Erdoğan istifası

DSP Genel Başkanı Aksakal'ın seçimlerde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamasının ardından DSP Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, istifa ettiğini duyurdu.

1 Dakika
Okunma Süresi
DSP'de Erdoğan istifası

DSP Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Parti heyetinin ziyaretinin ardından “DSP, doğruluğu tutarlı olan bir partidir. DSP’nin bir devlet tecrübesi vardır… Büyük emek sarf etmiş ve bir devlet tecrübesi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimde desteklenmesi yönünde görüşümüzü oluşturduk…Biz, seçimlere katılmıyoruz. AK Parti listelerinden parlamentoda yerimizi alacağız” açıklamasını yaptı.

Gelişmenin ardından DSP'den ilk istifa açıklaması Genel Başkan Yardımcısı Onur İste'den geldi. İste, sosyal medyadan yaptığı duyuruda "Sevgili dostlarım, ben hep olduğum yerdeyim. Bunun gereği olarak, bugün itibariyle, şimdiye kadar gururla yürüttüğüm DSP genel başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Saygısını ve sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız