weather
21°
Gerçek Haberci Gündem Konak Belediye Başkan aday adayı CHP’li Şan: “Bizim için hedef; Türkiye’de yüzde 30’un üstüne çıkmak”

Konak Belediye Başkan aday adayı CHP’li Şan: “Bizim için hedef; Türkiye’de yüzde 30’un üstüne çıkmak”

Konak Belediye Başkanlığına aday adayı olan CHP İzmir İl eski Sekreteri Dr. Merih Şan, yerel seçim sürecini değerlendirdi. Şan, “Bizim için hedef; Türkiye’de yüzde 30’un üstüne çıkmak” dedi.

2 Dakika
Okunma Süresi
Konak Belediye Başkan aday adayı CHP’li Şan:  “Bizim için hedef; Türkiye’de yüzde 30’un üstüne çıkmak”
GERÇEK HABERCİ- CHP’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor. İzmir’de aday adayları da bir bir projelerini ve vizyonlarını açıklıyor. Şehrin kalbi durumunda olan Konak’ta aday adayı olan CHP İzmir İl eski Sekreteri Dr. Merih Şan, süreci Gerçek Haberci’ye değerlendirdi.

HEP BİRLİKTE PARTİYE DESTEK VERMEK ZORUNDAYIZ

Deneylimi siyasetçi Şan, kim aday olursa olsun hep birlikte partinin Türkiye genelinde yüzde 30’un üstüne çıkartmak için mücadele etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Biz yüzde 30’un üstüne çıkmak durumundayız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 30’un üstüne çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için aday arkadaşlar, hep birlikte partiye destek vermek zorundayız. Seçilen kim olursa olsun. Çıtamız oyumuzu Türkiye genelinde yüzde 30’un üstüne taşımak. İzmir’de kim aday gösterirlerse göstersinler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak İzmir’i alacağız. Bizim için hedef İzmir’i almak değil. Bizim için hedef; Türkiye’de yüzde 30’un üstüne çıkmak” şeklinde konuştu.

KONAK, TÜRKİYE GİBİ

Şan, Konak’ta belediye başkanı olduğu taktirde, tüm bölgeye hizmet edeceğini belirterek, “İzmir’de de çare doktor diyoruz. Kentimizin sorunlarına kendi içimizde çözüm bulacağız. Cumhuriyet Halk Partisi örgütünden gelen birisiyle bu sorunları aşacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü, Alsancak’ı bildiği gibi Ferahlı’yı da bilir. Güneşli’yi de bilir, Gültepe’yi de bilir. Konak, Türkiye gibi olan ilçe. Biz her tarafa, isteğine ve ihtiyaca göre davranacağız” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız