weather
16°
Gerçek Haberci Gündem Milli Savunma Bakanı Akar: Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur

Milli Savunma Bakanı Akar: Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur

Milli Savunma Bakanı Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'da düzenlediği saldırıya ilişkin, "Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur." ifadelerini kullandı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Milli Savunma Bakanı Akar: Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'da düzenlediği saldırıya ilişkin, "Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur. Bölgeyi ateşe atacak bu saldırganlıktan derhal vazgeçmeli‬‪." ifadelerini kullandı.

Bakan Akar, şöyle devam etti:

"Alçak saldırıyı kınıyoruz. Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız." 



Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız