weather
21°
Gerçek Haberci Gündem Yazar Erikli'nin Katilini Annesi İhbar Etmiş

Yazar Erikli'nin Katilini Annesi İhbar Etmiş

İstanbul Beyoğlu’nda ofisinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen yazar Beki İkala Erikli'yi öldüren Sinem K.'yı annesinin ihbar ettiği ortaya çıktı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Yazar Erikli'nin Katilini Annesi İhbar Etmiş
Habertürk'ün aktardığına göre, Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kimliğini belirlemek için çalışma yaptığı sırada, polise olayla ilgili bir ihbar geldi. İsmi açıklanmayan bir kadın, polise Erikli'yi kızı Sinem K.'nın öldürdüğü bilgisini verdi.

İhbar üzerine polis ekipleri, kadının verdiği Küçükçekmece'deki adrese gitti. Anne, olayı polise, "Dün akşam Sinem aradı, ‘Vurdum' dedi ve telefonu kapattı. Ben de neyi vurduğunu sormak için gece eve gelmesini bekledim ama gelmedi. Haberlerde Sinem'in kitaplarını okuduğu yazar ve yaşam koçunun öldürüldüğünü görünce sizi aradım" diye anlattı.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız