weather
21°
Gerçek Haberci Haber GÜZELBAHÇE’DE EDEBİYAT BULUŞMASI

GÜZELBAHÇE’DE EDEBİYAT BULUŞMASI

“Edebiyat Özgürleştirir” adı altında İzmir Büyükşehir Belediyesi’in organize ettiği Uluslararası İzmir Edebiyat Festivali kapsamında şair ve yazarlar Haydar Ergülen ile Hakan Günday, Güzelbahçelilerle buluştu, söyleşi yaptı, kitaplarını imzaladı.

1 Dakika
Okunma Süresi
GÜZELBAHÇE’DE EDEBİYAT BULUŞMASI
Güzelbahçe Gece Pazarı’nda gerçekleştirilen buluşmada yazar Hakan Günday’a özellikle gençler büyük ilgi gösterdi, kitaplarını imzalatan Güzelbahçeliler yazarla sohbet etti.

Şair Haydar Ergülen de şiirlerini okudu, kitabını imzaladı, söyleşi yaptı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce her iki edebiyatçıya belediyenin kültür yayınlarından armağan etti, Payamlı Bardacık Festivali’ne davet etti.

Çok sayıda Güzelbahçelinin izlediği buluşmada, söyleşiyi dinleyenler arasında  CHP İzmir  Milletvekili Tacettin Bayır, belediye meclis üyeleri de yer aldı.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız