weather
21°
Gerçek Haberci İzmir Yıldız, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun”

Yıldız, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun”

CHP Torbalı İlçe Başkanlığı için Mehmet Yıldız Sivrikaya adaylığını resmi olarak açıkladı. Yıldız, “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun” dedi.

1 Dakika
Okunma Süresi
Yıldız, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun”
GERÇEK HABERCİ- Mehmet Yıldız Sivrikaya, 27 Şubat tarihinde yapılacak olan CHP Torbalı kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı. Kazananın CHP olacağını ifade eden Yıldız, “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun. Kazanan Türkiye olsun” diye konuştu. Yıldız’ın yaptığı açıklamaya yoğun katılım yaşandı.

Yıldız, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı: “Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun”
Torbalı İlçe Başkan adayı Yıldız’ın yaptığı açıklama şu şekilde:
“Çalıştığım tüm ilçe başkanlarından aldığım bilgi ve tecrübe siz değerli yoldaşlarımın verdiği destek ile 27 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olağanüstü kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığına adayım. Diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diler, kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağına, hep beraber omuz omuza bu baskıcı rejime dur demek için birlik ve beraberlik ile çalışacağımıza, şahsım ve oluşturacağımız yönetim kurulu adına şimdiden söz veriyorum. Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun. Kazanan Türkiye olsun.”
Uzun yıllar Torbalı Belediye Başkan Yardımcılğı görevinde de bulunan Mehmet Yıldız Sivrikaya, kongre de ilçe başkanlığına aday olmak için hafta içi Torbalı Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa etmişti.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız