weather
21°
Gerçek Haberci Kültür-sanat KARABAĞLAR DERGİSİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

KARABAĞLAR DERGİSİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Karabağlar Belediyesi’nin iki ayda bir yayınlayacağı, içeriğinde belediyenin faaliyetlerinin yer aldığı Karabağlar dergisi yayın hayatına başladı. Karabağlar halkını belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan dergi, belediye ve halk arasında iletişim görevi de görecek.

1 Dakika
Okunma Süresi
KARABAĞLAR DERGİSİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI
32 sayfadan oluşan ve iki ayda bir yayınlanacak olan dergi tüm ilçeye ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Derginin içeriğinde belediyenin yaptığı projelerin yanı sıra sosyal ve sanatsal aktiviteler de yer aldı.

Beğeni kazandı

İlçenin çeşitli bölgelerindeki esnaf ve vatandaşa dağıtımına başlanan dergi beğeniyle karşılandı. Vatandaşlar, belediyenin kendine ait bir yayın organı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

Bireylere değil, topluma hizmet için varız

Karabağlar’da bireylere değil, topluma hizmet için çalıştıklarını  belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, amaçlarının halkla ortak akıl üretip, birlikte projeler gerçekleştirmek olduğuna dikkat çekti. Başkan Selvitopu, Karabağlar dergisinin ilçede çok seslilik açısından önemli bir yayın organı olacağını ifade ederek, tüm Karabağlar halkına hayırlı olması dileğinde bulundu. 
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız