MERT ÖZCAN RESMEN ADAY
CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, önümüzdeki hafta pazar günü yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Özcan, “Bir dönem de seçilerek başkan olmak istiyorum” dedi.
Yayınlanma :
07.12.2019 12:22


BİR DÖNEM DE SEÇİLEREK BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM
Bir dönem de seçilerek başkan olmak istediğini kaydeden Özcan, “Dün itibariyle arkadaşlarımızla ve delegasyonla konuştum. ‘Bana tek aday üzerinde yürüyelim’ dediler. Ben de adaylığımı açıkladım. Bütün arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Bütün renkler bizimdir. Beyaz, sarı, kırmızı deme lüksümüz yok. Ben de seçilerek başkan olmak istiyorum” dedi.
Öte yandan, ilçede iki listeli bir seçime gidilmesi bekleniyor. Eski il yöneticisi Şirin Akgül’ün de bugün saat 14.00’da adaylığını açıklayacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: