Oğuz; "Yeniden adayım"
FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu suçlamasıyla tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li Urla eski Belediye Başkanı Oğuz’un, partilileri ile bir araya geldiği toplantıda yeniden aday olacağını ifade ettiği öğrenildi.
Yayınlanma :
12.07.2020 09:05


Suçsuzum aklanacağım
GERÇEK HABERCİ'nin edindiği bilgiye göre Oğuz; mahkeme heyeti tarafından hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının haksız olduğunu ifade ederek suçlamaların gerçeği yansıtmadığını söylediği öğrenildi. Oğuz, aynı toplantıda temyiz sürecinde aklanacağını ve 2024 yılında tekrar aday olarak Urla Belediye Başkanı olmak istediğini de dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: