weather
21°
Gerçek Haberci Siyaset İYİ Parti İzmir İl Başkanı Doğan: Saldırı faillerinin ve arkasındaki iradenin peşini bırakmayacağız

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Doğan: Saldırı faillerinin ve arkasındaki iradenin peşini bırakmayacağız

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Avukat Ülkü Doğan, Gençlik Kolları İl Başkanı Anıl Boyacıoğlu'na yönelik saldırıyı kınayarak hukuki sürecin sonuna kadar takipçi olacaklarını duyurdu.

2 Dakika
Okunma Süresi
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Doğan: Saldırı faillerinin ve arkasındaki iradenin peşini bırakmayacağız

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Avukat Ülkü Doğan, partisinin Gençlik Kolları İl Başkanı Anıl Boyacıoğlu'na düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Doğan, şiddet eylemini lanetleyerek gerekli suç duyurularının yapıldığını belirtti.

Olayın tüm detaylarının aydınlatılması için hukuki yolların sonuna kadar kullanılacağını vurgulayan Doğan, saldırganların yanı sıra olayın arkasındaki olası iradenin de ortaya çıkarılacağını kaydetti.

Doğan, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Basın Mensupları; Gençlik Kolları İl Başkanımıza yönelik gerçekleştirilen alçakça saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Öncelikle İl Gençlik Kolları Başkanım, kardeşim Anıl Boyacıoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Fikre fikirle, söze sözle karşılık vermek yerine şiddete başvurmak; siyasetin değil, zorbalığın ve acizliğin göstergesidir. Gerekli şikâyetler yapılmıştır. Olayın bütün yönleriyle aydınlatılması, faillerin ve varsa arkasındaki iradenin ortaya çıkarılması için hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.”

“Hiçbir teşkilat mensubumuz yalnız değildir”

Açıklamasında parti içi dayanışmaya da değinen Ülkü Doğan, hiçbir yol arkadaşının sahipsiz olmadığını hatırlattı. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu önderliğindeki mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirten Doğan, teşkilat mensuplarının yanında olduklarını yineledi.

Doğan açıklamasının devamında şunları söyledi:

“İYİ Parti İzmir İl Başkanı olarak açıkça ifade ediyorum: Hiçbir yol arkadaşımız sahipsiz, hiçbir teşkilat mensubumuz yalnız değildir. Başta Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere İYİ Parti’nin her bir neferi; doğru bildiğinden bir adım şaşmadan, ülkesi ve milleti için inançla mücadeleye devam edecektir.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız