weather
21°
Gerçek Haberci Spor Balkanlar Çiçek Açtı

Balkanlar Çiçek Açtı

Avrupa Şampiyonası’nda üst üste iki kez kupanın sahibi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Çiçek Akyüz, Balkan Şampiyonası’nda da aynı başarıyı gösterdi; üst üste ikinci kez şampiyon oldu.

1 Dakika
Okunma Süresi
Balkanlar Çiçek Açtı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin judodaki gururu Çiçek Akyüz, üst üste ikinci kez Balkan Şampiyonu olmayı başardı. Bulgaristan’ın Pazarcık kentinde düzenlenen Gençler Judo Balkan Şampiyonası'nda 44 kiloda tatamiye çıkan İzmirli sporcu, tüm rakiplerini yenerek geçen yıl olduğu gibi bu yıl yine şeref kürsüsünün zirvesine çıkmayı başardı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor olarak Türk judosunda altyapı adına rakipsiz bir yapılanmaya sahip olduklarını belirten Antrenör Mesut Kapan, "Çiçek Akyüz, kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz önemli bir sporcumuz ve kulübümüzün gelecek vaat eden isimleri arasında yer alıyor. Bu sezon Türkiye ve Avrupa Şampiyonası'nda kürsünün tek sahibiydi. Çiçek ayrıca Avrupa Şampiyonası’nda üst üste iki kez kupanın sahibi oldu. Balkan Şampiyonası’nda da bu başarısını devam ettirdi. Sporcumuzu bu derecede önemli iki organizasyonda da altın madalya kazanmasından dolayı kutluyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, kulüp başkanımız ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız