Sarı lacivertli kulüp, kadrosunda bulunan Brezilyalı eldiven için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldı. Al-Hilal kulübünün yakın markajına giren tecrübeli kalecinin ayrılık ihtimali, yönetimin belirlediği ekonomik şartlara bağlandı.
Al-Hilal 20 milyon euroyu gözden çıkarmalı
Fenerbahçe kurmayları, Ederson’un takımdan ayrılmasına ancak 15-20 milyon euro bandındaki bir teklifle onay verecek. Suudi Arabistan temsilcisinden gelecek resmi teklifin bu rakamlara ulaşması durumunda, yönetim transfer için yeşil ışık yakacak. Kulüp, bu rakamın altındaki teklifleri pazarlığa kapalı tutuyor.
Kontrattaki 2+1 yıllık süre avantaj sağlıyor
Brezilyalı file bekçisinin Fenerbahçe ile mevcut kontratı 2+1 yıl daha devam ediyor. Yönetim, oyuncunun uzun süreli sözleşmesini pazarlık masasında elini güçlendiren bir koz olarak kullanıyor. Transfer süreci, Suudi kulübünün sunacağı ödeme planı ve şartlara göre netlik kazanacak.