weather
21°
Gerçek Haberci Spor MASA TENİSİNİ TERÖR VURDU!

MASA TENİSİNİ TERÖR VURDU!

İstanbul'da yapılması planlanan Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri 'terör' nedeniyle Türkiye'den alındı.

1 Dakika
Okunma Süresi
MASA TENİSİNİ TERÖR VURDU!
İstanbul'da 6-12 Nisan tarihleri arasından yapılması planlanan Rio Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri terör nedeniyle Türkiye'den alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen, "Üzgünüz" dedi.

İnternet üzerinden tüm Avrupa ülkeleri ile yapılan oylama ile Olimpiyat Kıta Elemeleri'nin İstanbul'dan alındığını, Avrupa Masa Tenisi Federasyonu kendi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Spor Bakanlığı ise Dünya ve Avrupa federasyon başkanlarına yazı göndererek devlet garantisi verdi. Henüz cevap gelmediği belirtilirken, Türkiye Masa Tenisi Federasyon Başkanı Oktay Çimen yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Biz şampiyona ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak, Avrupa ülkeleri daha önce bu şampiyonanın ülkemizden alınmasını istemişlerdi. Biz karşı çıktık. Şimdi ise tüm Avrupa ülkeleri oylama yapmış ve ülkemizden alınmasını istediler. Spor Bakanlığımız devreye girdi. Resmi yazışmalar yapıldı. Avrupa federasyonu kendi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Ancak henüz bize resmi bir yazı ulaşmadı, bekliyoruz" şeklinde konuştu. ((NTV)
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız