18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı Foça'da anılıyor
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Foça'da anma programları gerçekleştiriliyor
Yayınlanma :
18.03.2016 11:36


Törenler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Garnizon Kom. Amfibi Görev Grup Komutanı Aydın Şirin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın çelenk koyması ile başladı .
Saat 09.30'da başlayan törende, asker, muharip gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri öğrenciler, hazır bulundu.
Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından Askeri Bandosunun çaldığı İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.
Tören sonunda Askeri erkan ve yetkililer Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezindeki anma programına katıldı.
Anma kapsamında öğleden sonra Donanma komutanlığında tahsis edilen bir Firkateyn halkın ziyaretine açılacak ve körfez turu yapılacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: