19 MAYIS KUPASINI CUMHURİYETGÜCÜ ALDI!
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Spor Komisyonunun düzenlediği “19 Mayıs Futbol Turnuvasını” Cumhuriyetgücü kazandı.
Yayınlanma :
19.05.2018 12:11


Son derece çekişmeli geçen final maçını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş ve futbol severler izledi.
Turnuvanın şampiyonu Cumhuriyetgücü’nün, şampiyonluk kupasını CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım verdi…
CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyeti sonsuza kadar sahip çıkacağız… CHP yönetimi olarak Atatürk'ün gençlere olan güvenini göstermek için bu turnuvayı düzenledik, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Meclis Üyemiz Murat Ilgın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yiğit Karayılanoğlu ile spor komisyonunda görev yapan arkadaşlarımıza, turnuvaya katılan bütün sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: