Muğla'nın Bodrum ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 2 kişi evde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Olay, Yahşi Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bir sitede meydana geldi. Berk Köse'ye ulaşamayan yakınları Köse'nin belirtilen sitedeki evine gitti.
KIZ ARKADAŞIYLA BİRLİKTE ÖLÜ BULUNDU
Kapıyı açıp içeri giren yakınları Berk Köse ve kız arkadaşı olduğu belirtilen Ezgi El'i kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatar halde buldu.
Evdekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.
BAŞLARINDAN TABANCAYLA VURULMUŞLAR
Sağlık personelinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede Köse ve El'in tabancayla başından vurularak öldüğü belirlendi.
Savcı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cansız bedenleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: