7 arkadaş kavurma yedi! Korkunç gerçek hastanede ortaya çıktı
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 7 arkadaş birlikte kestikleri büyükbaş hayvanın etinden yedi. İki kişinin ellerinde yara çıktı. Hastaneye başvuran 2 kişi, kan tahlili yapıldıktan sonra şarbon şüphesiyle tedavi altına alındı.
Yayınlanma :
26.08.2018 13:40


"ETLERİ NE YAPACAĞIZ?"
Kurban ortaklarından Mustafa Dereköylü, "Mahallemizden aldığımız ineği kurban kestik. Daha sonra kavurma yaptık yedik. Bizde yara çıkmadı ama kan tahlillerimiz alındı. 10 gün içinde gelecekmiş bilgisi, bekliyoruz. Diğer arkadaşlar tedavi altına alındılar. İnşallah iyileşirler. Bu hayvanların böyle olduğunu nasıl bilmezler? Elimizdeki etleri ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yetkililer gelip alsa diye bekliyoruz" diye konuştu.
"İLK TAHLİLLER NEGATİF"
Trabzon Tarım İl Müdürü Coşkun Gülbay ise söz konusu etlerden alınan numuneler sonucu yaptıkları ilk tahlillerin negatif çıktığını, şarbon izine rastlanmadığı belirtti. Gülbay "Konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Sağlık İl Müdürlüğü'nün yaralar üzerindeki araştırmaları da devam ediyor. Kimse panik yapmasın, her şey kontrol altında" dedi. (HABERTÜRK)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: