AASSM'de 300 küçük müzisyen
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında unutulmayacak bir konser düzenliyor.
Yayınlanma :
19.05.2016 12:15


Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından 15 ay önce kurulan, daha önce müzikle tanışmamış 7 - 17 yaş aralığındaki 300 çocuktan oluşan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası’na Çocuk Korosu ve Çok Sesli Gençlik Korosu da eşlik edecek. Ramazan Albayrak şefliğinde gerçekleşecek konserin solisti, ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer.
21 Mayıs Cumartesi, saat 20.00'de başlayacak konseri izlemek isteyen sanatseverler, ücretsiz davetiyelerini Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nden temin edebilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: