ABD'deki saldırıların ardından alevlenen bireysel silahlanma tartışmaları yeşil sahaya da indi: Kongre, şiddeti durdur!
ABD'de yaşanan saldırıların ardından tekrar alevlenen bireysel silahlanma protestoları yeşil sahaya da indi. Philadelphia Union kaptanı Alejandro Bedoya, maç sırasında saha kenarındaki mikrofondan "Kongre, bir şeyler yap! Silah şiddetini sonlandır" diye seslendi.
Yayınlanma :
05.08.2019 15:28


Amerika Futbol Ligi (Major League Soccer-MLS) ekiplerinden Philadelphia Union’ın kaptanı Alejandro Bedoya hükümete ‘harekete geçme’ çağrısında bulundu.
Ulusal kanalda yayınlanan DC United- Philadelphia Union maçında attığı golün ardından saha kenarındaki mikrofona koşan Bedoya, “Hey Kongre, bir şeyler yap! Silah şiddetini sonlandır, haydi” diye bağırdı.
'EYLEME GEÇMEDİKTEN SONRA SÖZLER DEĞERSİZ'
Stadyumdaki taraftarlar Bedoya’ya alkışla yanıt verirken, karşılaşmayı canlı yayınlayan Fox Sports 1 sayesinde çağrı tüm ülkeye de iletilmiş oldu.
Karşılaşma sonrasında da tepkisini sürdüren futbolcu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Daha fazla efkar ve dua görmek saçmalık. Eyleme geçmedikten sonra sözler sadece değersizdir. Görüşüne göre Amerika distopik bir topluma dönüşüyor. Bir şey yapın! Yeter!!!” ifadelerini kullandı.
New Jersey doğumlu olan Alejandro Bedoya, Kolombiya asıllı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: